За нас

Рафтинг центарот ТРИ ВОДЕНИЦИ постоји многу години. Се наоѓа одма до вливот на реката Сутјеска во реката Дрина и околу 20 километри оддалеченост од Фоча.


Во нашиот камп доаѓаат луѓе кои сакаат да се релаксираат, да ги наполнат батериите ... Луѓе кои сакаат да комбинираат одмор и рекреација, да го поврзат рафтинг на реката Тара (најчистита река на континентот, заштитена дури и од нас самите), со освојување на Маглич (највисок врв во Босна и Херцеговина, 2386m), кои сакаат да се искачат на Зеленгора богата со неколку езера (планински очи) ... Доаѓаат луѓе кои се вљубуваат на прв поглед во Трновското езеро (како и да не се вљубат кога е во форма на срце?!) или авантуристи кои сакаат да ја истражуваат Перучица (најстарата прашума во Европа, градите на Европа, повеќе од 14 квадратни километри на недопрена природа) која во своите гради , поред разновидна флора и фауна, се крие водопадод Скакавац (72 м висок) .... Да ли сакате да бидете како овие луѓе!?

Сместување

Секоја турнеја бара удобно и пристојно сместување на крајот на денот.


Во нашиот рафтинг центар поседуваме камени воденици, единственост во овој регион. До нив има многу бунгалови со два, три или четири кревети, за парови Постојат дрвена куќи ... изберете си за себе, каде сакате да спиете а ние ви гарантираме дека ќе се разбудите свежи и одморени за предизвиците што го носи новиот ден.


Храната

Ништо од понудата која ви се нуди нема да биде во можност да се изведе на празен стомак, Тоа го знаеете и сами! А што ке стане ако ви ја откриеме тајната на нашата кујна?!


Ако ви кажиме дека нашата храна е органска, домашна, сосема природна? Чорбичка која се памти, како предјадење .... телешко со додатоци .... салата од нашата градина ... или сте пак повеќе за специјалитети под сач? Пастрмка, Липљан и сето тоа испратено со домашен леб, печени компири и пиперки со кајмак ... Дали ви се допаѓа мирис на крофни во комбинација со сирење, пршута, шунка ... или можеби мед и домашни мармелади. Топла шоља чај или кафе кога ќе се разбудите?!


Ќе ги ослободиме вашите сетила и ќе ве увериме дека вкусот е во мода повторно!

Опремата

Рафтинг е рекреација и задоволство, но безбедноста на нашите гости тесно е поврзана со ова!


Безбедносни елеци, шлемови, неопренови костуми и чизми ги исполнуваат сите стандарди потребни за овој тип на туризам. Верувајте дека во нашите одржувани и регистрирани чамци не се дозволува влез на никој кој не е добро опремен и безбеден за рафтинг, и камерите на шлемовите од лиценцирани капетани го користат секој момент за снимање а тие снимки подоцна можете да ги добиете за вашата видео-колекција или да ги покаже на вашите пријатели дека сте биле дел од вонредна адреналинска авантура!


Разбудете го заспаниот дух на природата во вас!

Тим

Вистина е дека сакаме другите да не фалат, но исто така е точно дека ние сме добри домаќини!


Тоа се постигнува така што дишиме како еден ... Што работата си ја разбираме (со сериозна насмевка на лицето!). Топлина и гостопримливост ќе се чувствуваат на секој чекор, во секој залак или приказна .... со секој замав на лопата или во секој клик на камерата ... Не верувате?!


Што друго да напишиме освен: Дојдете, видете,уверете се !!!

Сместување во бунгалови, шатори, ресторан, одмор, бесплатна WiFi ...

Активности 1: рафтинг, пешачење, планински велосипед, риболов ...

Активности 2: следење на растителниот и животинскиот свет ...

Паркирање на кампот, прифаќаме кампери, мотоциклисти и велосипедисти ...

Услуги на кампот: електрична енергија, перење, туш, тоалет ...

За сите учесници, комплетно рафтинг опрема ...

Airbnb

Rafting Center-Camp "Tri vodenice"

Bastasi, Republika Srpska, Bosnia and Herzegovina

Wooden bungalows with two, three and six beds, stone bungalows, unique to this region. You choose where you sleep, and we guarantee you'll wake up fresh for new challenges. Help available 24/7. ...

Booking.com

TripAdvisor

Контакт со нас

[caldera_form id="CF5a97fb82d53e0"]

Други за нас

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Nikola Iliev

Teodora Mihajlovska

Teodora Mihajlovska

Teodora Mihajlovska

Teodora Mihajlovska

Теодора Михајловска

Теодора Михајловска

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Mateja Lednik

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Sylvie Mabille De Poncheville

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Vera Aleksić

Jelena Savić

Jelena Savić

Jelena Savić

Jelena Savić

Jelena Savić

Jelena Savić

Jelena Savić

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković

Radislava Vlajković