Destinacije

Nacionalni park Sutjeska, Nacionalni park Durmitor, Prašuma Perućica, kanjon Tare, kanjon Nevidio... toliko prirodnih ljepota na par sati od Vašeg doma?

Rafting centar "Tri vodenice" Vam može pomoći ukoliko planirate ljetovanje na obali Jadranskog mora (hrvatskoj, crnogorskoj, bosanskoj.... svejedno je) da malo skreneta sa puta!

Možda želite pobjeći u planinu za promjenu? Ili pak i jedno i drugo zamijeniti obilaskom zanimljivih gradova....
Dosadilo vam je sa Sarajevskom Baščaršijom, Starim mostom u Mostaru, Dubrovačkom Tvrđavom, Kustinim Andrićgradom u Višegradu... biti na ˝vi˝? Voljni ste ih vidjeti, dotaći, upoznati... Preći na ˝ti˝....

Na putu koji vodi do ovih gradova, primorja ili planina stoji naš kamp, ali ne samo da stoji kraj puta već stoji i vama na usluzi!

Šta mislite o tome da vam otmemo malo vremena i bacimo vas na neku od naših destinacija? Da vas skrenemo sa utabane životne staze i navedemo na našu VODENICU? Vratimo vas u zaboravljeno vrijeme kad je sve bilo čisto, netaknuto, sasvim prirodno?

Podsjetimo vas na jedinu pitku rijeku u Evropi - smaragdnozelenu Taru.... Na Maglić, najviši od svih u Bosni... Prašumu Perućicu u koju još uvijek samo nogom možete kročiti dok je četvorotočkašima ulaz strogo zabranjen! Da vas odvedemo u neviđeno lijep kanjon Nevidio... Da obiđemo čarobno Trnovačko jezero.. Ili jedan od dva nacionalna parka u blizini, NP "Sutjeska" Nacionalni park Sutjeska ili NP ˝Durmitor˝?

Nama pustite da vam otmemo malo vremena za sve ovo, a ni zaborav vam neće moći oteti sjećanja na ove izuzetne prirodne ljepote!

Vidimo se!!!

rijeka tara

Rijeka Tara

zelengora

Zelengora

Maglić

Maglić

Kanjon Nevidio

Kanjon Nevidio

Trnovačko jezero

Trnovačko jezero

Prašuma Perućica

Prašuma Perućica

Durmitor

Durmitor

pjescane piramide

Pješčane piramide