Тридневната рафтинг турнеја

Рафтинг Тара - Тридневната рафтинг турнеја


Rafting Tarom - trodnevni aranžman uključuje rafting Tarom i Drinom uz iskusnog sertifikovanog skipera, 2 noćenja u kampu u drvenim ili kamenim bungalovima (jedinstvenim na ovoj regiji), 5 obroka (probrana domaća nacionalna kuhinja), takse za rafting i osiguranje. Nema skrivenih troškova!

1. ден

- Добредојде на посетителите во попладневните часови во кампот.
- Пијалок за добредојдовте, запознавање на животната средина и сместување.
- Вечера, забава со музика и камперски оган и ноќење.

2. ден

- Разбудување/ Подигање во 09.00ч, појадок и подготовка за рафтинг.
- Превземање на опрема, облекување костуми и почеток на рафтинг.
- Во попладневните часови, околу 16.00h доагање во кампот , вадење на опрема, преоблекување и ручек. – Одмор и слободни активности, Вечера, забава со музика и камперски оган и ноќевање.

3. ден

разбудување, појадок и крај на аранжманот.

Ајде да ја превесламе Тара заедно!


Белешки!

- Одредениот распоред во аранжманот и понудената програма на аранжманите се можна определба и се предмет на промена, во зависност од вашите потреби и барања.
- Аранжманот може да се прошири или да се комбинира со други аранжмани.
- Понудениот аранжман важи и оперативен е во текот на неделата, не само за време на викендите.
- За овој аранжман не постои условот за минимален број на учесници.

Цена:

75 €

по лицо

Аранжманот вклучува:

- пијалок за добродојдовте
- Рафтинг (сплаварење).
- 5 оброци.
- Осигурување.
- Такса за Рафтинг на Тара.
- Паркинг.
- WiFi на целиот камп.
- Сервис за перење алишта.

Во аранжманот не е вклучено:

- Услуги на професионален фотограф за рафтинг 1 Фото/1 Еур
- Сите други трошоци кои не се опфатени со аранжманот.

Цени на услуги:

Рафтинг - 30 €
(лиценциран скипер, транспорт на почетна точка на рафтинг, опрема за рафтинг, даноци (такси) за рафтинг)
Нокење - 5 €
(Вклучена туристичка такса и осигурување)
Појадок - 5 €
(крофни, домашен леб, домашна павлака, пршута, проја, домашен јогурт, домашна мармелада...)
Ручек - 8 €
(домашен леб, супа, јагнешко и телешко на ражен или под капак, богат избор на прилози, салати, десерти ...)
Вечера - 8 €
(варени једења, супи, пастрмка варено телешко со прилози... десерт)

Не заборавете!

- Пасош или лична карта (во зависност од земјата на потекло)
- Зелена карта (ако се патува со свој автомобил).
- костим за капење
- Топол џемпер или јакна (вечерите кај реката имаат тенденција да бидат посвежи)
- Фото / Камера (да е забележите оваа авантура)
И ... се разбира ... добро расположение!

Дали сте заинтересирани за аранжманот?

Пополнете го формуларот и откако ќе ја проверите достапноста на сместувањето за наведените датуми, ние ќе одговориме во рок од 24 час.